pühapäev, mai 25, 2008

Külalisena ÄMT jooksulaagris

Sain nädala alguses sellise kirja:

Hommik. Lugesin, et sul on hooaeg 2008 keeruliselt alanud. Aga nädal enne tohib veel ühe pikema rahulikult teha (15 näiteks), et ehk kambas mõnusam kulgeda. Laupäeval lahkume ca 10-11 paiku hommikul, tagasi pühapäeval lõuna paiku. Osad maratoonarid on pühapäeval õhtul võrguplatsil lahingus. Ööbime siin - http://www.kupuke.ee - käisime seal märtsi alguses ka laagerdamas. Mõnus koht ja palju radu seal lähedal, kus lipata. Saun jms mugavused ka:) R


Sellist kutset oli kohe rõõm lugeda! Ega füüsilist vormi nädal enne maratoni enam ei paranda, vaimset värskendust oleks aga ikka vaja.

Laupäeva hommikul võttis Kadrin mind kasiino tagant oma kollase auto peale, pärast toiduvarude täiendamist Laagris ja paari teelt eksimist (panin tee juhatamisega puusse) olimegi Kullamaal.


Kullamaa Puhkekeskus osutus toredaks majapidamiseks, kus oli südamlik teenindus ja "tunne ennast nagu kodus" olemine. Elamiseks nii suur suvila kui pisikesed onnid- telgid.






Vastavalt päevaplaanile alustasime Rivo koostatud ülevaatega enda viimase aasta kogemustest, õnnestumistest ja elamustest.








Enne jooksu võiks ju ka natuke võimelda? Rivo näitab ette oma lemmikuid harjutusi.








Ja stopperid pannakse käima:"Nüüd!"









Igale kiirusele oma grupp.









Seltsis on segasem!








Kaardi peal sai teekonna ilusti paika panna, tegelikult osutusid paljud teed taluhoovideks. Aga seda toredam oli!








Siledat maanteed, seda mida maratonil sagedamini ette tuleb, jätkus ikka kah.








"Sinised särgid" julgesid ette võtta pikema jooksu, pärast mõningaid vaidlusi lepiti läbitud distantsi pikkuseks kokku 22-23 km.










Pärast jooksu ja sauna maitseb toit õite hästi!









Ainukene pettumus kogu jooksulaagri ajal oli Eurovisiooni võitja.







Pühapäeva hommik algas linnulaulu ja ühise hommikusöögiga. Eilsest jooksukangusest jalgades aitas jagu saada väike võrkpallilahing.

Sellisesse laagrisse oleks mõnus ka tulevikus "sattuda"!

Stockholm, sa võid nüüd tulla, olen valmis!

1 kommentaar:

Kuutydruk ütles ...

Edu Sulle Stockholmis! Aitäh piltide eest!! :)