esmaspäev, märts 31, 2008

Hooaeg on avatud

Maratonijooksu hooaeg Eestis sai avatud 35. Otepää-Tartu maratoniga.


Selle kaardi on salvestanud Laser2007.

Soovitan vaadata ka itsirkki tehtud pilte.
Protokolli koos kõikide osalejatega leiad üles Hermese klubi lehelt.

Ise ei ole sellel aastal nii palju entusiasmi leidnud, et piisavalt pikki otsi teha. Mis seal pattu salata, mõni nädal on ehk täienisti sporditegemise poole pealt vahele jäänud. Ei tea, kas Jooksuaasta2008 käivitub minu jaoks pisemate rahvajooksude abil ja mõni pikem ots jääb ehk sügisesse. Või siis musta stsenaariumi järgi ei käivitu üldse.
Elame- näeme.

4 kommentaari:

Helen ütles ...

Motivatsioonipuudus? Pane jooksususs jalga ja tee mõned tiirud kevadises õhus, kuradi hea on ju :)

Unknown ütles ...

Jep, täna oli tõesti hea - teha õhtusöögi asemel kohe peale tööd üks kuuene Stroomiranna ring!

Lisapluss oli veel ka selles, et sain päeval jalga lasknud õuekoera Kopli vahelt kätte:) Vastutulijad vaatasid, et näe kus pätt, jooksutab koera ilma rihma ja suukorvita! Mina kordasin mõttes, et see on naabri koer, see on naabri koer... ta lihtsalt tunneb mind nii hästi!

Vedas - ei pidanud üksinda jooksma!

Ja süüa sai sellegi poolest - pärast jooksu:)

Helen ütles ...

Ja pärast jooksu on ju see maailma kõige parem isu :)

Anonüümne ütles ...

Mul oli talvel pikka aega motivatsioonipuudus, aga pärast Otepää-Tartu maratoni tuli jälle selline tohutu tahtmine jälle pingutada ja jooksu nautida ja tulemusi saavutada. Tänagi mõtlesin, et teen nii 15km, aga Nõmmele joostes sattusin ekideni rajale, ja jooksin ringi vastupidises suunas ergutades vahel mööduvaid ja võistlevaid tuttavaid. Märkamatult avastasin tänu jooksuandurile, et kulunud on ligi 3 tundi ja kilometraaž täna 31km!!!! Alles siis taipasin treeningu lõpetada ja tundsin ka väsimust:)