teisipäev, veebruar 19, 2008

Head Vabariigi aastapäeva!

Meie riigi 90 aastapäev on saabumas. Kuidas seda tähistada? Võimalusi on palju - kellel läheb frakk selga ja pingviinide paraadile, kellele viin hinge alla ja laulujoru lahti. No ja ega need ei ole nüüd ainukesed võimalused.

Üks minu poolt netist välja sõelutud viis aastapäeva veeta oleks järgmine:

Mis see veel on?
See on üks PIKK JOOKS, kas korralik 50km või ka tagasihoidlik 25km, mida jookstakse juba 16. korda erinevates maailma otstes, teatud väga lihtsate reeglite järgi:

1. Jookse või kõnni 50 km võistluspäeva jooksul. Kogu ettevõtmine peab mahtuma ööpäeva (sel aastal siis 24.veebruar) sisse.
2. Distantsi mõõtmine ja ajavõtt on sinu enda õlgadel.
3. Osavõtt on muidugi tasuta.
4. Teata oma tulemus võimalikult varsti peale jooksu (siiski hiljemalt 12.märtsiks) e-posti aadressile seppo_moilanen@hotmail.com
5. Lisa mõned sõnad ka raja, ilmaolude ja meeleolu kohta.


KUIDAS SEE SIIS IKKA KÄIB???

Sa võid alustada kõige varem 24-ndal kell 0:00 ja lõpetada kõige hiljem 24-ndal kell 24:00. Kokku on aega jooksmiseks 24 tundi.

Näiteks, alustad kell 5:00 hommikul ja jooksed kella 9:00. Kokku35 km. Seejärel käid kodus tušsi all, sööd, vaatad pidupäeva saateid ERR-ist. Kell 13:00 lähed veel jooksma ja teed need järelejäänud 15km ära. Lõpetad kell 15:00. Koguaeg tuleb seega 10 tundi.


Kellel rada läbitud, saab oma tulemuse fikseerida ja teistega võrdlemiseks Seppole edastada kindla VORMI abil. Vormi kasutamine on soovitatum kui e-posti kasutamine, tulemused saavad rutem ülesse.

Kaasjooksjatele vaatamiseks saab rajal tehtud pildid saata sinna samasse Seppo e-posti peale - seppo_moilanen@hotmail.com

Mina plaanin igatahes pühapäeval välja minna.
Olgu siis Vabariigi auks või mitte.


Muuseas, leidsin selle toreda ürituse üles juba mullu, kuid kuna siis pidin terve veebruari voodis lebama, jäi siis käimata.

4 kommentaari:

Rivo ütles ...

ma just mõtlesin, kuidas sünnat tähistada. 90 oleks palju, aga 25 tundub sobiv.

Helen ütles ...

Mh, ma tahaks ka 25 joosta. Et lihtsalt lõpuks nii palju joosta. Tuleb loota, et varsti ilmuvad treeningplaani ka üha pikemad otsad.

Unknown ütles ...

No ega minagi 50K julge ette võtta, kui, siis ikka pooliku! Selle jõuab ehk ka külaliste vastuvõtmise kõtvalt ära teha... kui naine lubab:)

Rivo ütles ...

mul jääb siiski ära (pisarad voolavad ojadena), sest säärehädad otsustasid naaseda ja olen nädala jagu kindlasti jooksurajalt maas. aga püüan siis ujuda, mitte küll 25, aga 2,5 km:)